Meteen naar de inhoud

Coachingstraject

Voorkom een burn-out dankzij een coachingstraject

Tijdens een coachingstraject bij KruisCoaching pakken we de onderliggende oorzaken van jouw klachten aan en werken we aan een duurzame gedragsverandering. Zo blijf jij een burn-out voor en krijg je weer plezier in het leven.

Het inschakelen van een coach is de eerste belangrijke stap in het duurzaam veranderen van jouw levensstijl. Samen zetten we de vervolgstappen. Benieuwd hoe ik te werk ga? Dat lees je hieronder.

Mijn werkwijze om jouw burn-out te voorkomen

  • Elkaar beter leren kennen
    Als je interesse hebt in een coachingstraject om jouw burn-out (verschijnselen) aan te pakken, dan plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Je vertelt mij wie je bent en waar je tegenaan loopt. Ik vertel meer over mijzelf en mijn werkwijze.
  • Samen op weg naar een duurzame gedragsverandering
    Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en zonder schaamte je verhaal wilt delen. Voel jij je veilig en durf je helemaal jezelf te zijn? Dan kunnen wij dit traject samen aangaan om de oorzaken van jouw stress- en burn-outklachten weg te nemen en je levensstijl permanent te veranderen.
  • Burn-out coaching met humor, warmte en prikkelende vragen
    Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, die zijn bedoeld om iets los te maken en je gevoel te laten spreken. Zo maak je contact met jezelf, waardoor je tot de kern van jouw problemen komt en ze kunt oplossen. Ik heb mijn eigen coachingsstijl. Die is direct en soms confronterend, maar wel effectief. Ik daag je uit, maar altijd met warmte en zonder oordeel.

Wil je een kennismakingsafspraak inplannen? Neem dan hier contact met mij op.

Hier kun je alvast de ervaringen lezen van mensen die ik als gecertificeerd burn-outcoach heb mogen begeleiden.