Meteen naar de inhoud

Coachingstraject

Het inschakelen van een coach is de eerste belangrijke stap om weer plezier te krijgen in je leven. Om je weer goed te voelen. Om te leven, in plaats van geleefd worden. Mijn coaching is direct en prikkelend, en daardoor effectief. Ik daag je uit om andere wegen te bewandelen, en dat te doen wat je nooit durfde.  

Tijdens een coachingstraject bij KruisCoaching pakken we de oorzaken van jouw gedrag aan en werken we aan een blijvende gedragsverandering. Dus geen pleisters plakken of symptoombestrijding, maar kijken naar wat er echt speelt. Ik doe dat altijd met altijd met gevoel, warmte en zonder oordeel, zodat je gewoon jezelf kunt zijn. Zo krijg je weer plezier in het leven en voel jij je prettiger, ook op de lange termijn.

Benieuwd hoe ik te werk ga? Dat lees je hieronder.

Mijn werkwijze om weer plezier te hebben

 • Elkaar beter leren kennen
  Als je interesse hebt in een coachingstraject, dan plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Je vertelt mij wie je bent en waar je tegenaan loopt. Ik vertel meer over mijzelf en mijn werkwijze.
 • Samen op weg naar een duurzame gedragsverandering
  Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en zonder schaamte je verhaal wilt delen. Voel jij je veilig en durf je helemaal jezelf te zijn? Dan kunnen wij dit traject samen aangaan om de oorzaken weg te nemen en je levensstijl permanent te veranderen.
 • Coaching met humor, warmte en prikkelende vragen
  Ik maak gebruik van verschillende coachingstechnieken, die zijn bedoeld om iets los te maken en je gevoel te laten spreken. Zo maak je contact met jezelf, waardoor je tot de kern van jouw problemen komt en ze kunt oplossen.
 • Het resultaat: weer plezier in je leven
  Als coach leer ik jou om anders te denken, maar vooral om anders te doen. Tijdens dit proces laat ik jou zelf ontdekken wat je belemmeringen zijn, zodat je meer balans vindt en plezier krijgt in je leven. De verandering die je zoekt, zit namelijk in jezelf!

Resultaat


Lees hier de ervaringen van mensen die ik als coach heb mogen begeleiden. Dan weet je wat het resultaat is. Je krijgt weer vertrouwen in jezelf. En je groeit, als mens en als professional. Je denkt out of the box, waardoor je in staat bent je oude patronen los te laten. Je leert hierdoor ook andere oplossingen toe te passen, in je werk, privé, in je relatie en tijdens je studie. Je krijgt weer grip op je leven en daardoor ook meer plezier.

Wil je een kennismakingsafspraak inplannen? Neem dan hier contact met mij op.