Meteen naar de inhoud

Voor wie

KruisCoaching: voor iedereen!

De coachingstrajecten van KruisCoaching zijn voor iedereen die iets wil veranderen in het leven. Als je jezelf herkent in één van de onderstaande stellingen, kan ik iets voor je betekenen:

  • Je bent overspannen en voelt je uitgeput. Iedereen wil wat van jou, thuis en op je werk, terwijl je juist tijd nodig hebt voor jezelf.
  • Je gaat over je eigen grenzen heen en kan geen nee zeggen. Je wilt nu eenmaal conflicten vermijden, aan verwachtingen voldoen en je verlangt naar erkenning.
  • Je voelt dat de balans in je leven scheef is, maar het lukt je niet om voor jezelf op te komen.
  • Je hebt minder plezier in je leven. Je kunt bijvoorbeeld niet werken door stress en je hebt nergens meer zin in.
  • Je hebt een dilemma en kan geen beslissing nemen.

Kies voor jezelf

Herken jij je in bovenstaande, maar wil jij veranderen om zo een burn-out te voorkomen? Wil je leren om voor jezelf op te komen door ja te zeggen tegen jezelf en door (soms) nee te zeggen tegen je werk of je vrienden? Wil je leren om je gelukkiger en completer te voelen?
Om tijd voor jezelf te hebben? Dat kan!

Een coachingstraject helpt

Een coachingstraject bij KruisCoaching kan jou helpen om te veranderen. Verandering is moeilijk, daar ga ik niet over liegen, maar het is zeker mogelijk.

Dus ga aan het werk met jezelf en onderzoek wat jou echt gelukkig maakt. De eerste stap is al gezet. Je zoekt een oplossing en je bent op mijn website terechtgekomen. Zet nu de volgende stap en maak een vrijblijvende eerste afspraak om kennis te maken.

Plan een kennismakingsgesprek in

Wil je liever eerst meer over mijn werkwijze lezen? Dat kan hier.