Meteen naar de inhoud

Voor wie

KruisCoaching: voor iedereen die tegen een burn-out aanzit

De coachingstrajecten van KruisCoaching zijn voor iedereen met burn-out verschijnselen en beginnende burn-outklachten. Zoals:

  • Je bent overspannen en voelt je uitgeput. Iedereen wil wat van jou, thuis en op je werk, terwijl je juist tijd nodig hebt voor jezelf.
  • Je gaat over je eigen grenzen heen en kan geen nee zeggen. Je wilt nu eenmaal conflicten vermijden, aan verwachtingen voldoen en je verlangt naar erkenning.
  • Je voelt dat de balans in je leven scheef is, maar het lukt je niet om voor jezelf op te komen.
  • Je hebt minder plezier in je leven. Je kunt bijvoorbeeld niet werken door stress en je hebt nergens meer zin in.
  • Je merkt dat je batterij leeg raakt, maar toch denk je: β€œEen burn-out? Dat gebeurt mij niet!”

Toch ligt een burn-out op de loer.

Kies voor jezelf

Herken jij je in bovenstaande, maar wil jij veranderen om zo een burn-out te voorkomen? Wil je leren om voor jezelf op te komen door ja te zeggen tegen jezelf en door (soms) nee te zeggen tegen je werk of je vrienden? Wil je leren om je gelukkiger en completer te voelen?
Om tijd voor jezelf te hebben? Dat kan!

Een coachingstraject helpt

Een coachingstraject bij KruisCoaching kan jou helpen om te veranderen. Verandering is moeilijk, daar ga ik niet over liegen, maar het is zeker mogelijk.

Dus ga aan het werk met jezelf en onderzoek wat jou echt gelukkig maakt. De eerste stap is al gezet. Je zoekt een oplossing en je bent op mijn website terechtgekomen. Zet nu de volgende stap en maak een vrijblijvende eerste afspraak om kennis te maken.

Plan een kennismakingsgesprek in

Wil je liever eerst meer over mijn werkwijze lezen? Dat kan hier.